Myrbäcks Bilvård - Professionell och kvalitativ bilvårdstjänst

Välkommen till Myrbäcks Bilvård! Vi är din pålitliga bilvårdspartner som erbjuder högkvalitativa tjänster för din bil. Vi är stolta över att kunna erbjuda allt från grundläggande tvätt och invändig rengöring till mer avancerade tjänster såsom applicering av keramiska coatings. Vårt team av erfarna tekniker använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att din bil ser ut och fungerar som ny igen.

Vi är också glada att meddela att vi är certifierade av Angelwax för att installera keramiska coatings. Dessa högpresterande beläggningar ger ett permanent skydd för din bil mot yttre påverkan såsom repor, UV-strålning och kemikalier. Med våra professionella och skickliga tekniker kan du vara säker på att din bil får det bästa skyddet och utseendet med keramiska coatings.

Besök oss idag och upptäck varför vi är den föredragna bilvårdstjänsten för bilägare i hela området!

Coatings från angelwax

Det här är våra *professionella lackskydd.
De får endast köpas och appliceras av personer och företag som är utbildade och godkända av Angelwax.
Det här säkerställer att du som kund får exakt det du betalar för när du väljer att skydda din lack med någon av våra professionella lackskydd.

nebula graphen baserat lackskydd

DARK STAR NEBULA COATING 5-ÅRS GARANTI

Den teknologiskt mest avancerade grafen-coatingen i branchen. Angelwax DARK STAR NEBULA har en unik en-stegs applicering vilket ger en ultimat ‘wet-look’ glans och som skapar en otroligt hal och hård yta på lacken. Grafenet i lackskyddet fungerar som en glans-booster och säkerställer att ytan behåller sin otroligt hala yta. Angelwax DARK STAR NEBULA är en hård coating som minskar risken för tvättrepor och dess hydrofobiska egenskaper minskar risken för vattenfläckar. Vattenfläckar uppstår när mineraler och smuts blir liggandes på lacken efter att vattnet avdunstat. De ser ut som transparenta fläckar på ytan av lacken. Kombinationen av den hala och hydrofobiska ytan gör att fordonet nästan får självrengörande egenskaper, vilket resulterar i att det blir otroligt lätt att underhållstvätta bilen och den hålls ren längre. Angelwax DARK STAR NEBULA kommer med en fem-års garanti. INSPEKTIONSINTERVALL: 12 MÅNADER

genesis lackskydd 5 år

GENESIS CERAMIC COATING 5-ÅRS GARANTI

Angelwax ENIGMA GENESIS är ett keramiskt lackskydd utformat med bästa möjliga teknik. Utvecklat och endast avsett för professionellt bruk. ENIGMA GENESIS appliceras i ett lager och erbjuder enastående glans, superb livslängd, tålig mot tvättrepor och gör fordonet mycket enklare att underhålla eftersom smuts lätt tas bort vid underhållstvätt. ENIGMA GENESIS lackskyddet kommer med en fem-års garanti för fullständig sinnesfrid. INSPEKTIONSINTERVALL: 12 MÅNADER

solaris keramiska coating med 3 år hållbarhet

Solaris CERAMIC COATING 3-ÅRS GARANTI

Angelwax ENIGMA SOLARIS är ett keramiskt lackskydd utformat med bästa möjliga teknik. Utvecklat och endast avsett för professionellt bruk. Angelwax ENIGMA SOLARIS appliceras i ett lager och erbjuder enastående glans samt utmärkt hållbarhet vilket underlättar fordonets underhåll. Smuts fäster inte lika bra i lackskyddet vilket gör det lätt att underhållstvätta bilen. ENIGMA SOLARIS lackskydd kommer med en tre-års garanti. INSPEKTIONSINTERVALL: 12 MÅNADER

keramiskt coating till framrutan

EXODUS CERAMIC GLASS COATING 2-ÅRS GARANTI

Angelwax EXODUS är en keramisk glasbehandling av professionell kvalitet som binder kemiskt till glas och har en hållbarhet på upp till 2 år från en enda applicering. När EXODUS har applicerats på glaset skapar det en optiskt plan yta som är helt slät och hjälper till att hålla glaset renare längre samt ger bättre sikt. När beläggningen har applicerats kommer allt vatten som kommer i kontakt med glaset att förvandlas till mikrodroppar och pärla rakt av fordonet, även vid lägre hastigheter. Vindrutetorkarens prestanda kommer inte att påverkas och eventuell is, insekter och fågelkalk tas mycket lätt bort. Att köra på vått väglag blir mycket säkrare och minskar påfrestningen på ögonen, särskilt när du kör på natten.

angelwax logo, bästa bilvården
certificate angelwax. enda bilvårds firman på gotland

Om MyrbäcksBilvård

Hej där! Jag är grundaren av Myrbäcks Bilvård och jag har haft ett bilintresse så länge jag kan minnas. Under de senaste tio åren har jag ägnat mig åt car detailing och jag har alltid känt att det är det jag är meant to do. Det är en passion för mig och jag är stolt över att kunna erbjuda mina tjänster till bilägare som vill ge sin bil det ultimata skyddet och utseendet.

Jag grundade Myrbäcks Bilvård för två år sedan för att jag ville erbjuda högkvalitativ bilvård till alla som vill ge sin bil det lilla extra. Min drivkraft är att se mina kunder nöjda och stolta över sina bilar efter att vi har tagit hand om dem. Med över tio års erfarenhet av car detailing har jag den kunskap och kompetens som krävs för att ge din bil den ultimata skyddsnivån.

Som certifierad Angelwax-installatör kan du lita på att vi alltid använder de allra bästa produkterna och teknikerna för att ge din bil det skyddet den förtjänar. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tjänster, från grundläggande tvätt och invändig rengöring till mer avancerade tjänster som polering och lackskydd. Vi har allt som krävs för att din bil ska se ut och fungera som ny igen.

Besök oss idag och upptäck varför vi är den föredragna bilvårdstjänsten för bilägare som vill ha en personlig, högkvalitativ och professionell bilvårdstjänst. Vi är mer än en bilvårdstjänst, vi är din partner i att ge din bil det lilla extra som gör den speciell.

Prislista

 • Utvändig tvätt: 1500 kr
 • Invändig tvätt: 1500 kr
 • försäljningsrekond 3000 kr
 • Slipning och polering av lyktor: 1000 kr
 • Motortvätt: 500 kr
 • 1-stegs polering + utvändig tvätt: 5500 kr
 • 2-stegs polering + utvändig tvätt: 6500 kr
 • 3-stegs polering + utvändig tvätt: 7500 kr
 • Nebula keramiskt lackskydd (certifierade endast) 1 lager 5 år: 7500 kr, extra lager livslång hållbarhet: 4000 kr
 • Enigma Genisis keramiskt lackskydd (certifierade endast) 1 lager 5 år: 6000 kr, extra lager livslång hållbarhet: 3000 kr
 • Enigma Solaris keramiskt lackskydd (certifierade endast) 1 lager 3 år: 4995 kr, extra lager: 2000 kr
 • Exodus glas coating 2 år hållbarhet: 995 kr
 • Keramiskt lackskydd 1 år hållbarhet (konsument skydd): 1500 kr
 • Keramiskt lackskydd 4-5 år hållbarhet (konsument skydd): 3500 kr
 • Vax med keramiska egenskaper: 1000 kr

Märk väl att priser kan variera beroende på bilens skick och storlek. Kontakta oss gärna för att få en offert på din bil. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser och vi ser fram emot att arbeta med dig för att ta hand om din bil på bästa sätt.

 

bilder

Kontakta oss

Adress:

Eskelhem valdarve 804

622 70 GOTLANDS TOFTA

Tele:

0762410327

E-post:

myrbacksbilvard@hotmail.com